Liever het verhaal op beeld in plaats van papier? Dat kan ook. Ik ga graag met mijn camera op pad om jouw specifieke opdracht te vertalen naar een informatieve en pakkende bedrijfsvideo. Jij vraagt, ik draai, stel de vragen, bedenk de beelden en monteer – uiteraard zijn tips welkom.

Of het nu voor een audit is of omdat je graag de visie van uw bedrijf eens mooi in beeld wil brengen. Ik denk graag met jou mee. Het (persoonlijke) verhaal staat centraal en dat breng ik zo oprecht mogelijk in beeld. Zo werk ik het liefst en het prettigst.

Bedrijfsvideo | De Branderij

Bij Arbeidscentrum De Branderij komen twee passies van Patrick Mulder samen: koffie en het begeleiden van cliënten. Hij droomt over bakfietsen vol koffiebonen en die droom is inmiddels werkelijkheid geworden. De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan bij de klanten langs om de koffie te bezorgen.

Minireportage | Mentech Innovation

Mentech Innovation wil mensen met onbegrepen gedrag een stem geven. Daarvoor ontwikkelt het bedrijf de HUME. Het digitale systeem in de vorm van een meetband is niet alleen geschikt voor cliënten met een beperking, maar ook voor zorgprofessionals. 

Bedrijfsvideo | Hartekamp Groep

De Hartekamp Groep en PIDZ, een servicebureau voor zzp’ers in de zorg, werken al drie jaar prettig met elkaar samen. Wat maakt hun samenwerking zo prettig? Waarom zet deze zorginstelling zzp’ers in en hoe ervaren de begeleiders van de zorginstelling het werken met zorgprofessionals van PIDZ? Dat zie je in onderstaande video of lees je in dit artikel

Bedrijfsfilm | BurgerCoaching gaat door waar anderen stoppen

Ook de begeleiders van BurgerCoaching hebben een verhaal. Dit vertellen zij in deze bedrijfsvideo. De zorgprofessionals uit de regio ‘s-Hertogenbosch helpen (jong)volwassenen die buiten de boot dreigen te vallen of door sommige zorginstellingen misschien wel zijn opgegeven.

Daarom ondersteunt Burgercoaching de cliënten met de dingen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. De cliënten hebben een (licht) verstandelijke beperking, psychische problemen of een gedrags- of concentratiestoornis.

Interesse in een bedrijfsvideo? Neem gerust contact met mij op.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *