Een podcast nodig? Ik help graag mee met de uitwerking van jouw idee en schuif daarna graag bij de gast(en) aan om het onderwerp te bespreken. Dat doe ik oprecht, vriendelijk en met een dosis humor. Daar gaat een goede voorbereiding aan vooraf, want zonder gedegen voorbereiding geen goed gesprek.

PIDZ Praat

In PIDZ Praat, de podcast waarin actuele thema’s uit de zorg worden besproken, schuif ik maandelijks bij een gast aan om als presentator te praten over onderwerpen die er op dat moment toe doen in de zorg.

YOE Talk

Voor YOE, een platform voor zzp’ers in de zorg, maak ik regelmatig een podcast over actuele thema’s binnen het ondernemerschap in de zorg. Dit kan gaan over scholing, werkdruk of wet- en regelgeving. Niets blijft onbesproken. Beluister hieronder een aflevering van YOE Talk over het belang van bijscholing.

Ben je geïnteresseerd in mijn dienstverlening als podcastpresentator? Neem gerust contact met mij op.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *