Zoekt u een tekstschrijver, omdat u worstelt bij het schrijven van een brochure of welke teksten op uw website moeten komen? Ik denk graag met u mee om met het proces te begeleiden en een passend, duidelijk en eerlijk verhaal op papier te krijgen.  

Voorbeelden als tekstschrijver

Hieronder vindt u twee bedrijven waarvoor ik als telschrijver een bijdrage heb mogen en kunnen leveren. 

Website Plateau Eindhoven – netwerkvereniging voor zakelijke dienstverlening 

Door Plateau Eindhoven, een netwerkvereniging voor de zakelijke dienstverlening, ben ik als tekstschrijver benaderd om de leden te portretteren in een klein interview waarin centraal staat wat zij voor werk doen, belangrijk vinden en waarom zij lid zijn geworden van Plateau. Daarnaast kwam ook het verzoek om de websiteteksten te schrijven, inclusief SEO. Zo ziet de vernieuwde website van Plateau Eindhoven eruit. 

Brandbook PIDZ

De bijbel van PIDZ, een servicebureau voor zzp’ers in de zorg. Wat is het idee van de oprichters en het verhaal achter de zorgprofessionals? Ik kon mijn ei kwijt als tekstschrijver door mensen die aan het bedrijf verbonden zijn te interviewen. De vormgeving is gedaan door viaStory.

Cursus als tekstschrijver | Schrijven voor Google

In november 2021 heb ik bij de Nederlandse Verenging van Journalisten de cursus Schrijven voor Google gevolgd bij Geert Poort. Hij heeft mij via een online training de basisbeginselen geleerd van deze manier van schrijven. Wat is belangrijk? Wat kom er allemaal bij kijken en waar moet je op letten?

Certificaat-Online-cursus-Schrijven-voor-Google

Interesse in mijn diensten als tekstschrijver? U kunt via deze weg contact opnemen.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *