Als freelance journalist ga ik graag op pad voor interviews, reportages of sportverslagen. Het in gesprek gaan met mensen maakt dit werk zo mooi. Graag belicht ik ook nog de persoonlijke kant van het verhaal. Ik maak graag verhalen met een beleving. Daar ligt mijn passie als freelance journalist. 

Over welk onderwerp het ook mag gaan: ik duik er graag met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid bovenop. Er valt nog zoveel te schrijven. Of dat nu gaat over de gezondheidszorg, sport, financiële sector of een ander onderwerp: iedereen heeft een (bijzonder) verhaal te vertellen. En daar wil ik graag achterkomen.

Portfolio als freelance journalist

Sinds augustus 2017 heb ik al veel mooie en bijzondere verhalen mogen maken. Hieronder een kleine greep uit mijn portfolio.


Bij Max Raeven draaide alles om voetbal: nu zorgt hij voor kwetsbare jongeren
Bouwvakkers trotseren weer en wind bij bouw Van Maerlant 
• Een terugblik op twee jaar PWA-school: ‘De kinderen genieten, dat geeft ons energie’

Verslag van het allesbeslissende duel om promotie naar de hoofdklasse tussen HC Tilburg en Oranje-Rood in Brabants Dagblad.
Verslag van het Pro League-duel tussen Nederland en de Verenigde Staten in AD Sportwereld.

Het afscheidsinterview van Jeroen Delmée voor Brabants Dagblad.

Een verhaal over de periode van Sjoerd Marijne in India in AD Sportwereld.

Een interview met voormalig international Ireen van den Assem in het Brabants Dagblad.

Wij-krant PIDZ

Voor PIDZ mag ik ieder kwartaal een krant maken met verhalen uit en over de zorg. Een van de mooiste opdrachten die ik als freelance journalist mag maken. De vormgeving is gedaan voor viaStory.

PID027-WTK-Wij-Krant-13

Contact

Interesse? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *