AD

AD Sportwereld

Nieuws, nieuws en nog eens nieuws. Als onlineredacteur houd ik het nieuws bij, schrijf ik wedstrijdverslagen, publiceer ik de verhalen van verslaggevers en mag ik wedstrijden livebloggen. Er is ook regelmatig ruimte om zelf verhalen te maken voor de website, zoals dit interview met voormalig bondscoach Sjoerd Marijne van de Indiase hockeysters.

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad

Als (top)sportverslaggever ga ik erop uit om wedstrijden te verslaan, interviews te houden of nieuws op te halen. Hier is het voor mij allemaal begonnen als freelance (sport)journalist. Ik richt mij vooral in de regio Tilburg op hockey (HC Tilburg), ijshockey (Tilburg Trappers) en voetbal.

PIDZ

PIDZ

Voor dit servicebureau voor zzp’ers in de zorg zoek ik naar unieke verhalen uit de zorg. Het persoonlijke aspect trekt mij hierin het meest. De mens achter de zorgprofessional staat altijd centraal. De verhalen of video’s verschijnen altijd op de website van PIDZ of in de Wij-krant, de zorgkrant die elk kwartaal uitkomt en waarvoor ik de verhalen mag maken.

Van Maerlant

Van Maerlant

Bij Van Maerlant staat talentontwikkeling centraal. Waar kan dat beter in een nieuw schoolgebouw én met een vernieuwd onderwijssysteem? Voor Van Maerlant mag ik hierover schrijven aan de hand van interviews met leerlingen, de architect, directie, docenten, bouwvakkers en conciërges.

YOE

YOE

YOE is een plek waar zzp’ers int de zorg hun vragen kunnen stellen over het ondernemerschap. Ook kunnen zij op dit platform in contact komen met anderen en zo hun kennis en ervaringen delen. Voor YOE schrijf ik over alles wat betrekking heeft op het ondernemerschap in de zorg. Heel leerzaam, omdat ik daar als beginnend ondernemer ook veel van opsteek.

SureCare

SureCare

Bij SureCare draait alles rondom veiligheid in de zorg. Denk aan agressie op de werkvloer, bezoekersregelingen tijdens de coronacrisis of de rol die de zorgbeveiliger kan spelen om zorgprofessionals te ontlasten. Hierover schrijf ik whitepapers, achtergrondverhalen of nieuwsberichten voor de website.

Nederlandse Handboog Bond - Logo

Nederlandse Handboogbond

Een interview, reportage of mini-docu. Voor de Nederlandse Handboogbond mag ik een aantal keer per jaar een verhaal schrijven óf meehelpen als interviewer bij, bijvoorbeeld, het maken van een mini-documentaire.

Qrabbl

Qrabbl

De onderwijssector kent grote tekorten. Qrabbl biedt de helpende hand bij lesuitval door docenten in te zetten die creatieve lessen verzorgen. Voor de website van Qrabbl houd ik interviews met een van de docenten of schrijf ik verhalen over de samenwerking met de school.